Publicitat
Ciutat

Maties Serracant entre els alcaldes que fan costat a Carles Puigdemont a Brussel·les

Més de dos-cents alcaldes i a alcaldesses van fer costat aquest dimarts al president Puigdemont en un acte conjunt en el qual han explicat la situació política que es viu a Catalunya. Els alcaldes han denunciat la repressió que l’Estat espanyol està exercint sobre Catalunya i les seves institucions i han exigit la llibertat dels presos polítics. Tots els alcaldes han coincidit en denunciar que s’estan vulnerant els drets fonamentals i que per això han decidit viatjar fins a Brussel·les per tal de donar un enfocament molt més internacional al conflicte.

Publicitat

A la tarda del mateix dia d’arribada es va fer un acte al centre Bozar on els alcaldes i alcaldesses van intervenir. Miquel Buch president de l’ACM, va dir que es tracta d’explicar «que és Catalunya» i segons Neus Lloberas, presidenta de l’AMI, la intenció de viatjar, és «traslladar en persona les inquietuds de les seves poblacions». D’altra banda l’alcalde Maties Serracant, va intervenir per explicar com es viu a Sabadell i va dir que «el partit de Rajoy, amb només 11 dels 135 diputats, vol dirigir Catalunya però ja no som una colònia». L’alcalde, en declaracions a Ràdio Sabadell, ha dit que «el país està paralitzat per l’aplicació del 155».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top