Publicitat
Ciutat

El pas del pont del passeig de Can Feu tallat durant 17 mesos

Els operaris de l’empresa adjudicatària de les obres d’integració urbana dels Ferrocarrils de la Generalitat als barris de Can Feu i Gràcia ha tallat aquest migdia el pas pel pont del Passeig Can Feu. El tall de trànsit farà que durant 17 mesos se’n ressenti la resta de l’estructura viària de la ciutat. Les obres consistiran en el cobriment de 375 metres de les vies del Metro des de l’alçada del carrer Sobarber fins el castell. Com que s’han de modificar les rasants actuals per fer que el tren en comptes de passar per sobre el pont de Can Feu passi per sota i els cotxes ho facin per sobre, la zona afectada seran 975 metres. Els treballs que han  començat avui han estat adjudicats per 19 milions d’euros (sense IVA) i completaran la inversió de 430 milions d’euros feta per la Generalitat en la perllongament del Metro del Vallès a Sabadell.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top