Publicitat
Arxiu

El Passeig Fleming necessita una petita remodelació

Sóc veïna del Passeig Fleming, al cor de La Concòrdia de Sabadell, barri que va créixer entre els anys 70 i 80, o sia, un barri bastant “envellit”, i voldria demanar a l’Ajuntament que tingués en compte les necessitats dels nostres veïns, que actualment molts són diferents dels del principi.
Quan es va urbanitzar el primer tram del Passeig, fins el número 20 aproximadament, es va cometre el greu error de deixar els laterals tan estrets que dos cotxets de nadons no passen a la vegada (al mig hi ha gespa), però amb uns bordons tan alts que no hi pots accedir. En conseqüència únicament hi passegen (també hi deixen regalets) els gossos, i com que no es pla, fa ondulacions, no s’hi pot passejar. El que va projectar-ho així va quedar ben descansat! Per tant, tampoc hi pots accedir amb una cadira de rodes o un taca-taca.
Crec que amb pocs diners es podria solucionar tot plegat, aplanant el terra i posant l’asfalt de goma, com el de la plaça de la Creu Alta, i als dos extrems unes petites rampes per poder pujar amb les cadires de rodes o vehicles semblants ja n’hi hauria prou. Ah! I sobre tot bancs per seure, perquè en tots aquests anys els que s’han fet malt bé els han tret i no els ha reposat.
Ara que tenim Ajuntament de la CUP, que sembla més sensible als problemes del veïns, agrairem que ens escoltin!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top