Ciutat

Guillem López-Casasnovas: «El 2018 serà millor que el 2017 i el 2019

L’economista menorquí Guillem López-Casasnovas va protagonitzar dilluns al Gremi de Fabricants de Sabadell la conferència Perspectives econòmiques del 2018. Curt i mig termini, organitzada pel Diari de Sabadell i Gresol American International School. Segons López-Casasnovas, «els indicadors apunten a que el 2018 serà, des del punt de vista econòmic, millor que el 2017 i també que el 2019. És normal que sigui així perquè no és el mateix créixer sobre una taxa baixa de l’any anterior que sobre taxes molt més altes com en els darrers exercicis». L’exconseller del Banco de España creu que aquest creixement de l’economia catalana i estatal en el 2018 anirà acompasat al de l’economia mundial, en franca expansió, tot i que existeixen algunes amenaces. «Fins ara, el nostre creixement venia impulsat per la demanda externa: les exportacions superen les importacions, i això no és gens habitual.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top