Arxiu

El Banc Sabadell patrocina per 11è any consecutiu el Torneig Godó

El Banc Sabadell (BS) valora molt positivament la col.laboració mantinguda amb el Torneig Conde de Godó com a patrocinador principal durant els últims deu anys, que considera ha estat beneficiosa per tothom. En la presentació del Barcelona Open Banc Sabadell 2018 (66è Trofeu Conde de Godó), celebrada aquest dimarts al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, el president del BS, Josep Oliu, va manifestar que «quan ens vam plantejar el patrocini del Godó, la conjuntura econòmica no era la millor i la continuïtat del torneig no estava clara, però l’aposta ha estat un èxit i estem molt satisfets i orgullosos dels resultats». En aquest acte, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va agrair l’esforç de convertir la ciutat en la ‘capital del tennis mundial’ durant la celebració del Godó. «És un orgull que existeixi aquest torneig, que sorgeix del teixit associatiu de la pròpia ciutat; una ciutat que estima l’esport i que en els seus 73 barris es practica diàriament». En la vessant esportiva, el director del torneig, Albert Costa, va qualificar la present edició com «excepcional, amb un dels millors quadres dels últims anys». Els cinc top ten són Rafael Nadal (2), Grigor Dimitrov (4), Dominic Thiem (6), David Goffin (7) i Kevin Anderson (9), a més de jugadors com Diego Schwartzman, Pablo Carreño i Roberto Bautista que figuren entre els 20 millors. El torneig se celebrarà del 21 al 29 d’abril.

Publicitat
To Top