Arxiu

Un detingut per la mort de la seva sogra a una botiga del carrer de Gràcia

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home per l’assassinat a ganivetades de la seva sogra, una dona de 72 anys. El detingut seria el propietari de la botiga de perfums Saqqara, al número 48 del carrer de Gràcia de Sabadell.  De moment es desconeixen els motius del presumpte homicidi, però s’hauria iniciat una discusió després que la dona anés a la botiga del detingut, que hauria acabat amb l’home clavant diverses ganivetades a la víctima.

En arribar al lloc, els agents han trobat la víctima que, segons les primeres comprovacions, hauria mort per ferides d’arma blanca.

A causa dels fets, el carrer ha quedat tallat fet que ha provocat alguns problemes en el trànsit del centre de Sabadell.

De moment, la policia no avança més detalls del cas ja que està sota secret de sumari.

To Top