Ciutat

La pluja constant espatlla el cap de setmana i la Festa del Parc Catalunya

L’entarimat de la plaça Dr Robert tapat amb plàstic sota la pluja
L’entarimat de la plaça Dr Robert tapat amb plàstic sota la pluja / LLUÍS FRANCO

La previsió de pluges per la tarda del cap de setmana es va quedar curta. L’aigua va fer acte de presència, matí, tarda i vespre. No va ser fins diumenge vespre que va deixar de ploure el que va obligar a suspendre la gairebé totalitat de les activitats que s’havien previst per aquest primer cap de setmana de maig.

Dita maleïda

La dita «pel maig cada dia un raig» es va complir, i el Parc Catalunya que havia de ser l’escenari de moltes trobades familiars i del públic en general, va quedar desert, només habitat per aquells que formaven part de l’organització d’alguns esdeveniments i que hi van restar per acabar d’arreplegar el material, refugiant-se en els moments de més intensitat a l’espera dels camions i vehicles que va haver de recollir-ho tot en 24 hores d’antelació de l’horari previst.

D’aquesta manera, entre altres, no es va poder celebrar la festa solidària de l’Avan, que tenia previst una nova edició de «la Gran Cagada» i el sorteig es va fer allà mateix, ja que moltes persones hi havien adquirit, prèviament les butlletes, durant la setmana.

Activitats suspeses

No hi va haver ni tallers, ni visites guiades per conèixer els arbres, ni tampoc la cursa de barques de rem al llac, i a la tarda es van suspendre les actuacions que s’havien anunciat fa dies. Dissabte hi havia previst un Concert de la Banda de Músics de Sabadell a l’escenari del Llac, i també un concert de Ginestà. A la tarda també en va resultar afectar el concert d’Ovella Xao i el d’Havaneres de Crema Catalana.

El diumenge van haver de suspendre, entre altres coses, el Concert de l’Orquestra de Cambra de Sabadell, el Concert N65, el previst per les sis de la tarda del Joan Masdeu, i el de la nit que havia d’anar a càrrec de Steve Smyth & The Diablos. Els altres perjudicats varen ser els propietaris dels bars que hi ha al parc i també la Fira de la Cervesa que estava instal·lada davant del parc al passeig Lluís Companys.

Els embalums a terra, a punt de ser recollits pels camions

Els embalums a terra, a punt de ser recollits pels camions / LLUÍS FRANCO

També en va resultar perjudicat per la pluja el trajecte final de les celebracions del Dia Internacional de la Dansa, uns actes que van començar el 25 d’abril i que s’acabaven aquest cap de setmana amb dues activitats previstes, una al carrer i l’altra a cobert.

La del carrer consistia en dues sessions de dansa que s’havien de fer a la plaça Dr.Robert a les 13 hores i també a les 17.30 de diumenge. El dissabte a Ca l’Estruc es va fer un espectacle de Dansa a les 9 de la nit, i aquest dimarts com a cloenda oficial, la

i Cardellach acull, dins d’aquest cicle dedicat a la dansa, una didàctica a càrrec de Tomàs Manyosa sobre el Ballet del Gran Teatre del Liceu

Comentaris
To Top