Ciutat

Banc Sabadell invertirà en startups de salut

El programa BStartup de l'entitat financera sabadellenca / FOTO: CEDIDA

Banc Sabadell invertirà 75.000 euros en tres projectes de salut a tota Espanya. L’entitat financera ha anunciat a través d’un comunicat que ha llançat BStartup Health, un programa dirigit a startups de salut, que utilitzin la inversió per a validar la tecnologia i el negoci. Tot el sector coincideix en el creixement exponencial de l’ecosistema d’innovació en salut i en la creixent necessitat d’inversió.

Un comitè científic serà l’encarregat de seleccionar els projectes. Els experts que l’integraran són reconeguts inversors i emprenedors en salut com Carlos Gallardo, fundador de CG Health Partners i membre del consell d’administració d’Almirall; el doctor Damià Tormo, CEO i fundador d’Ártax Biopharma Inc i General Partner a Columbus Venture Partners i la doctora Montserrat Vendrell, partner en Alta Life Sciences.

La convocatòria estarà oberta fin el 15 de setembre. La directora de BStartup, Yolanda Pérez, assenyala que amb aquest programa “es reforça l’aposta donant suport als emprenedors en salut i a la valorització de projectes d’hospitals i centres de recerca espanyols, que sovint són de primer nivell mundial”.

Comentaris
To Top