Ciutat

Segueix en directe com és, des d'avui, el trajecte Sabadell - Barcelona amb FGC

Un tren a Can Feu - Gràcia / Lluís Franco
Usuaris d'FGC a Can Feu - Gràcia, en una imatge d'arxiu. Foto: Lluís Franco.

Avui és el primer dia de talls en el servei de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat. Des d'avui, el tram entre Can Feu | Gràcia i Sant Quirze s'ha de fer en un bus llançadora. Els periodistes del Diari de Sabadell, Marta Ordóñez i PJ Armengou, agafaran un tren a les 8h per comprovar el funcionament dels trens en ambdues direccions. Ella des de Sabadell i ell des de Barcelona. També explicaran com és aquest primer dia de canvis, què en pensen els usuaris i quant de temps es trigarà a fer el recorregut mentre durin les obres, que finalitzaran el 10 de setembre.

Trajecte entre Sabadell Plaça Major i Plaça Catalunya

Trajecte entre Plaça Catalunya i Sabadell Plaça Major

Bus llançadora

Aquesta interrupció estival del servei ha de permetre acabar les obres del soterrament de les vies del tren entre els barris de Can Feu i Gràcia, després d'anys de reivindicacions. Les obres tenen un cost d'uns 20 milions d'euros i han estat llargament reivindicades pels veïns d'aquests barris i la plataforma Soterrament FGC Ara!. Quan acabin els treballs, Sabadell tindrà un nou passeig que connectarà el Centre amb el Castell de Can Feu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top