Publicitat
Ciutat

La revetlla de Sant Joan acaba amb 31 contenidors i 12 cotxes cremats

Un contenidor cremat a la zona esportiva de Can Rull. Foto: Lluís Franco.

La revetlla de Sant Joan acaba amb 31 contenidors i 12 cotxes cremats

Un contenidor cremat a la zona esportiva de Can Rull. Foto: Lluís Franco.

La revetlla de Sant Joan ha acabat amb un total de 31 contenidors i 12 cotxes cremats, segons la Policia Municipal, des de dissabte al matí fins aquest dilluns a primera hora. D'altra banda, Sabadell és el segon municipi català que va fer més trucades a Emergències, només per darrere de Barcelona. Des del Vallès Occidental, els Bombers van rebre 584 trucades, i la comarca és la segons que en va emetre més només per darrere del Baix Llobregat.

La Policia Municipal informa que aquest Sant Joan ha registrat 31 contenidors cremats, el doble que l'any passat. Com a conseqüència de la proximitat als contenidors cremats, 12 vehicles també es van cremar durant la revetlla. La crema de contenidors s'ha produit en diferents punts de la ciutat, com als carrer d'Ager i de Costabona (Ca n'Oriac), a Pare Sallarès amb Ronda Ponent (Centre) o a la plaça de l'Assemblea de Catalunya (Sant Julià). D'altra banda, la policia va registrar 36 incendis, set menys que l'any anterior, i 200 metres quadrats de matolls cremats. En total, la policia va registrar 48 intervencions en motiu de Sant Joan. Pel que fa a Bombers, al Vallès Occidental es van fer 132 actuacions, les mateixes que al Baix Llobregat i tres més que al Barcelonès.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top