Ciutat

Unes 90 persones participen de les taules de treball al barri de Torre-Romeu

Foto de grup d'algunes persones que han participat en aquestes reunions amb la regidora Glòria Rubio al centre

Els objectius, més concrets de cara el barri de Torre-Romeu també són generar xarxes entre entitats, veïns i administració local, enfortir els vincles a la comunitat, promoure la participació per tal que més veïns i veïnes es comprometin amb el barri i millorar les condicions de vida. Per la regidora Glòria Rubio, això comportarà “un canvi de rol entre la ciutadania i l’administració pública que ajudarà a redissenyar el futur del barri”. Per la seva banda alguns representants veïnals han explicat algunes de les activitats que s’estan fent a través de les “taules de treball” que implicaran millores -segons Glòria Rubio– en l’àmbit educatiu, cultural i social del barri, amb la implicació dels equipaments ja existents i també professionals i tècnics que hi participen. Fins ara en aquestes taules hi han participat unes 90 persones.

Això no obstant, des de l’Associació de Veïns de Torre-Romeu, el seu president Manuel Moya s’ha mostrat decebut pel resultat d’aquesta iniciativa i, en declaracions a aquest diari, ha expressat el seu descontentament per l’estat de deixadesa del barri i també ha dit que les dues escoles que hi ha al Torre-Romeu han perdut línies educatives i també qualitat en l’ensenyament. Moya ha demanat una acció més contundent contra algunes accions vandàliques i ha recordat que el mateix ascensor del Centre Cívic on s’ha celebrat aquesta reunió entre ajuntament i veïns ha estat víctima d’aquestes accions en repetides ocasions, sense que els autors, coneguts per la policia -segons Moya– se’ls hi hagi infligit cap càstig.

Publicitat
Comentaris
To Top