Publicitat
Ciutat

Les parades de bus intermèdies es posaran en marxa la propera tardor

Les primeres línies on s’implantarà el servei seran les que s’aturen a polígons o als afores de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell posarà en marxa el nou sistema de parades d’autobús intermèdies a principis de tardor. L’equip de govern municipal està treballant en un reglament que es debatrà en el ple del proper mes de setembre i que permetrà regular el nou servei. “Un cop la proposta quedi aprovada començarà a implantar-se automàticament”, ha explicat a l’Agència Catalana de Notícies el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero que ha apuntat que la intenció de l’executiu local és començar per les línies que s’aturen “més a la vora de polígons o als afores de la ciutat”.

Està previst que la mesura comenci a provar-se primer en les línies L44 que connecta l’Hospital Parc Taulí amb el barri de Poble Nou, i amb la L55, que uneix l’extrem sud de la població amb els barris del nord, i que ho faci la propera tardor. Tot i que el servei està pensat principalment per les dones, els menors d’edat, les persones grans i ciutadans amb mobilitat reduïda, podrà beneficiar-se d’ell qualsevol ciutadà que ho demani. Sabadell és el segon municipi de la comarca en sumar-se a aquesta iniciativa després que Terrassa hagi engegat aquest estiu una prova pilot en el seu BusDNit.

El regidor d’Espai Públic ha detallat que com Sabadell no disposa de cap línia que circuli en horari de nit, les parades intermèdies s’implantaran en les primeres i les darreres franges horàries del dia. “A l’hivern per exemple, a primera hora del matí és fosc i de seguida es fa de nit”, ha comentat Guerrero.

Publicitat
Comentaris
To Top