Ciutat

Banc Sabadell ja és compatible amb Apple Pay

Imatge de promoció del nou servei de Banc Sabadell / CEDIDA

Banc Sabadell ha posat en marxa avui el sistema de pagament mòbil a través d’Apple Pay. El servei ja està disponible per als clients que utilitzen targetes Visa i Mastercard de l’entitat financera sabadellenca. El Sabadell valora la combinació de rapidesa i conveniència, a més de la seguretat i la privadesa d’aquest sistema.

Banc Sabadell manté en aquests moments en el mercat un volum proper als 6 milions de targetes, en xifres de maig del 2018, amb un increment de l’11% interanual en facturació. La directora de Serveis Financers de l’entitat financera sabadellenca, Anna Puigoriol, ha indicat que ” oferir als nostres clients Apple Pay reforça el compromís de Banc Sabadell amb la innovació constant, i en aquest cas concret amb el pagament per mòbil”. En aquest sentit, Puigoriol ha afegit que aquest nou servie permet “seguir oferint productes i serveis de qualitat”.

Comentaris
To Top