Ciutat

La Generalitat construirà 34 habitatges públics a Can Llong

Un bloc d'habitatges públics / CEDIDA

La Generalitat construirà una nova promoció de 34 habitatges a la Ronda Europa, al barri de Can Llong II de Sabadell. Es tracta de  la segona convocatòria del programa de lloguer assequible, dotada amb 16,3 milions d’euros.

L’objectiu de donar un nou impuls al parc d’habitatge públic de la Generalitat. En total es construiran ens solars propietat de l’INCASÒL o cedits pels ajuntaments 4 noves promocions que sumaran un total de 146 pisos de 2 o 3 habitacions. Les promocions les gestionarà l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

A banda de la promoció de Sabadell, també es construiran pisos públics a Sant Boi de Llobregat (40), Sant Just Desvern (34) i Santa Coloma de Gramenet (38). A més,  es promourà una cinquena promoció de 40 habitatges al barri de la Via Trajana a Sant Adrià del Besòs que es desenvoluparà amb una altra metodologia de treball col·laboratiu (BIM).

El 2020, les obres

El concurs el convoca l’INCASÒL i tindrà dues voltes. En la primera es seleccionaran cinc candidats, a partir de la presentació d’una idea esquemàtica de la promoció. En la segona es valoraran les propostes que els seleccionats desenvoluparan per a cada emplaçament concret. Es preveu que l’adjudicació del concurs es produeixi al llarg d’aquest any i les obres es puguin iniciar durant el 2020

Comentaris
To Top