Publicitat
Ciutat

Quatre talls de subministrament elèctric controlats al Taulí

Edifici de l'Hospital Parc Taulí / lluis franco

Aquest dissabte a l’Hospital Taulí s’han fet quatre talls de subministrament elèctric controlats. El primer d’ells a les 8 h, i els altres tres entre les 13.30 i les 13.40 h, d’aproximadament un minut de durada cadascun. “Durant els talls estaran garantits tots els serveis d’àmbit crític així com el quiròfan d’urgències”, van assegurar divendres des del Taulí.

L’acció es va fer per instal·lar l’automatització entre subministrament de companyia i dels generadors propis, per tal de millorar el servei. El tall respon a l’incendi del passat 17 de juny que va cremar el quadre elèctric annex a l’estació transformadora i va afectar el subministrament elèctric i d’aigua de l’hospital. Per solventar-ho temporalment, es van instal·lar uns generadors provisionals i es treballa amb normalitat amb el subministrament directe de la companyia.

“La zona afectada està controlada amb mesures de vigilància contínua”, expliquen des del Taulí. No s’han retirat els generadors externs que garanteixen un subministrament alternatiu en cas de fallida, mentre s’acaben de verificar els generadors propis.

Publicitat
Comentaris
To Top