Ciutat

Sabadell es mulla per l’esclerosi múltiple

Un any més centenars de persones han participat en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

La Bassa, en el salt d'aquest matí / Lluís Franco

En el seu 25è aniversari, la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple ha estat tot un èxit a la nostra ciutat. Sabadell s’ha mullat aquest diumenge en solidaritat pels milers de persones que pateixen aquesta malaltia i poder oferir recursos amb l’objectiu d’avançar en el capítol de la investigació.

La Bassa de Sant Oleguer s’ha convertit, un  any més, en el punt neuràlgic de la trobada. A les 12 del migdia en punt, sota una calor sufocant, ha tingut lloc el tradicional i simbòlic salt per l’Esclerosi. Entre els participants, l’alcalde Maties Serracant, els tinents d’alcalde Juli Fernàndez i Marisol Martínez i el regidor de Salut, Ramon Vidal.

Tots han volgut donar suport institucional a una jornada solidària que també ha tingut una gran repercussió en altres instal·lacions de la ciutat que s’han sumat a la iniciativa com el Club Natació Sabadell, Club de Tennis Sabadell, Cercle Sabadellès 1856 i les Piscines Joan Serra. En tots els  casos, un gran nombre de ciutadadans han participat nedant metres per l’esclerosi.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ha volgut donar a aquesta edició del 25è aniversari un toc especial i espera que s’hagi batut el rècord d’assistència i també de recollida de diners. Falta fer el recompte dels diferents articles venuts i també els productes en diferents supermercats. Més de 600 piscines de tot Catalunya s’han solidaritzat amb aquesta campanya.

Publicitat
Comentaris
To Top