Publicitat
Ciutat

LaSala dona 110 entrades al Merc@punt dels Merinals

L'equipament cultural i el Merc@punt signen un acord per donar 110 entrades als usuaris d'aquest mercat

El Merc@punt dels Merinals / CEDIDA

Els gestors del Merc@punt dels Merinals han detectat una falta d'oportunitats d'oci en els fills de les famílies que utilitzen aquest servei del Rebost Solidari. Per mirar d'abordar aquesta necessitat, l'entitat Rialles Espectacles infantils i juvenils, per mitjà de l'oferta cultural de LaSala Miguel Hernández, ofereix al Merc@punt 110 entrades anuals per a espectacles infantils i familiars.

Segons l'Ajuntament, d'aquesta manera s'ajudarà al desenvolupament integral d'aquests menors que "enriquiran el sentít crític i la reflexió conjunta" amb les seves famílies.

Què és el Merc@punt?

El Merc@punt és un projecte pilot gestionat per la Creu Roja de Sabadell al mercat dels Merinals. Inaugurat l'octubre passat, consisteix en una nova manera de fer arribar els aliments del Rebost Solidari als seus usuaris, mitjançant un sistema de punts gràcies al qual les famílies poden escollir lliurament els aliments que s'emportaran a casa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top