ESPORTS

Confirmat el Sabadell-Girona el dia 2 d’agost a la Creu Alta

El partit servirà de presentació oficial del Sabadell 18/19

Ja és oficial. El Sabadell s’enfrontarà al Girona de Primera Divisió el dijous 2 d’agost, a les 20 hores, en un partit que servirà de presentació oficial de la plantilla arlequinada 18/19 davant la seva afició a la Creu Alta. Prèviament (19h) es farà el tradicional acte protocol·lari de presentació dels jugadors i cos tècnic i serà gratuit pels socis amb el carnet 18/19. Aquest cop amb poques novetats en mantenir-se el bloc de l’any passat. Fins ara només s’han confirmat 4 fitxatges: Edgar Hernández (Reus), Manuel Gato (Alcoià), Valentín Merchán (Cornellà) i Adri Cuevas (Ebro). Els tres primers ja van viure una anterior etapa en el Centre d’Esports. S’hi podria afegir un quart retorn si fructifiquen les negociacions amb Fito Miranda encara que el jugador té altres ofertes sobre la taula després de la seva bona campanya en el Cornellà.

El partit contra el Girona significarà un bon test per l’equip de Toni Seligrat, que abans haurà jugat un amistós a Palamós (el 26 de juliol) i la primera eliminatòria de la Copa Catalunya davant la Fundació Gramenet a Santa Coloma el dissabte 28 (20 h). El conjunt gironí arriba després de signar un debut històric a Primera Divisió, lluitant fins i tot per un lloc per Europa en el tram final del campionat. El principal canvi s’ha produït en la banqueta: Pablo Machín, l’artífex de l’èxit, va marxar al Sevilla i el seu substitut ha estat Eusebio Sacristán. El Girona jugarà a Sabadell dos dies abans del seu duel de presentació a Montilivi contra el Tottenham Hotspur de Pochettino. També tindrà un al·licient especial pels arlequinats Migue i Felipe Sanchón pel seu passat en el club gironí.

Comentaris
To Top