Ciutat

Divendres de cel serè

Aquest divendres no haurem de patir gaire pel temps, ja que en principi s’espera un bon sol durant tot el dia. Hi haurà una excepció, perquè entre les 12h i les 15h o 16h podria sortir algun núvol, però totalment inofensiu i, en cap cas, vindran acompanyats de pluja.

Les temperatures màximes seran de 29 o 30 graus, mentre que les mínimes, d’entre 18 i 19 graus, es registraran aquesta mateixa matinada de dijous a divendres. Pel cap de setmana s’espera que el sol sigui de nou el predominant, tant dissabte com diumenge.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top