Ciutat

La rehabilitació de Can Roqueta costarà 2,2 milions d'euros

Presenten un pla per incentivar la instal·lació d'empreses al polígon

Xavier Guerrero durant la presentació del projecte / ÓSCAR ESPINOSA

L'Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona i l'Associació d'Empreses i Propietaris de Can Roqueta (AEPCRO) han engegat un projecte de rehabilitació del Polígon Industrial Can Roqueta amb un pressupost de 2,2 milions d'euros. L'objectiu principal que persegueix el pla de renovació és incentivar la instal·lació de noves empreses i generar més ocupació.

El regidor de Treball i Empresa i Recursos Humans, Eduard Navarro, ha apuntat que "el polígon de Can Roqueta és estratègic, no només pel seu gran potencial econòmic, sinó també per la seva situació geogràfica".

Publicitat

Noves actuacions

Al polígon, de 72 hectàrees i on actualment estan ubicades 249 empreses, no s'hi invertia des de 2001 i s'hi duran a terme una vintena d'actuacions per millorar la mobilitat, la imatge i el medi ambient. "Cal treballar perque Can Roqueta sigui un polígon de primera divisió", ha assenyalat Xavier Guerrero, regidor d'Espai Públic, ja que "l'entorn és la carta de presentació de qualsevol empresa".

El representant de AEPCRO ha fet pública la seva satisfacció amb el projecte i ha reconegut la bona cooperació entre l'Ajuntament i els empresaris. "Can Roqueta necessitava un impuls". Juli Fernàndez, responsable de l'Àrea de Cohesió Territorial ha volgut destacar que actualment el polígon té molta rellevància en el Vallès però "cal remar per assolir l'ideal". La rehabilitació està prevista que finalitzi entre finals de 2019 i principis del 2020.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top