Publicitat
Ciutat

Gesa (PP) critica les "retallades de recursos" de la Policia Municipal

Esteban Gesa, portaveu del PP / LLUÍS FRANCO

Esteban Gesa, portaveu municipal del Partit Popular, critica "les polítiques de retallades" de recursos que assegura que l'Ajuntament ha aplicat a la Policia Municipal. “Des que el quatripartit va arribar a l'alcaldia de Sabadell, la gestió de la Policia és un desastre i un exemple d'ineficiència”, lamenta el regidor. 

"Aquest és el resultat de posar al front del govern un grup de persones que es declaren anti sistema i que els agrada més córrer davant la policia que posar-se darrere d'ells recolzant-los", ironitza Gesa.

Publicitat

El popular considera que això es tradueix en "una desprotecció dels veins i una deficiència en el servei que impedeix als policies dur a terme la seva funció per falta de mitjans humans i materials". A més, afirma que els controls de drogues i alcoholemia han baixat un 50% des de 2013, cosa que considera una "temeritat".

“Els nostres agents estan desbordats, no poden atendre amb celeritat i eficàcia a totes les demandes dels veïns i no poden desenvolupar les seves funcions com haurien de fer", sentencia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top