Publicitat
Ciutat

L'esplai La Baldufa, a punt de completar amb èxit la seva campanya de micromecenatge

El casal d'estiu de La Baldufa / LLUÍS FRANCO

L'esplai La Baldufa -que va ser notícia fa uns dies pel risc de no poder fer front a les seves despeses, per falta de subvenció- ha aconseguit ja el 73% dels fons que demanaven en la campanya de micromecenatge que van encetar davant aquesta situació. Dels 17.000 euros que s'havien proposat per poder finalitzar els casals, activitats i campaments d'estiu, a hores d'ara compten amb 12.365 euros.

Publicitat

"Estem molt contentes i agraïdes pel suport rebut aquests dies, però encara ens falta una empenta per assolir el nostre objectiu", expliquen des de La Baldufa. Fins ara, 12 persones i una entitat han col·laborat en la modalitat de préstec, i dues persones i una entitat, en la modalitat de donació. Per aconseguir els 4.635 euros que els falten abans del 20 de juliol, demanen una última ajuda.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top