Publicitat
Ciutat

Carme Forcadell serà traslladada al Tarragonès per estar més a prop de la família

Carme Forcadell / ACN

L'expresidenta del Parlament ha demanat el trasllat per estar més a prop de la família

Forcadell, en una imatge d'arxiu al Parlament / ACN

La sabadellenca Carme Forcadell canviarà de nou de presó, per estar més a prop de la seva família. L'expresidenta del Parlament arribarà la setmana vinent al centre penitenciari de Mas d'Enric, a la població del Catllar (Tarragonès). Problablement el trasllat es farà a finals de setmana.

Publicitat

Forcadell és a la presó de Puig de les Basses (Girona) des que hi va arribar el passat 4 de juliol procedent del centre penitenciari madrileny d'Alcalá-Meco. En diverses ocasions la família de Forcadell n'ha reclamat l'acostament perquè la pugui veure la seva mare, veïna de Xerta (Baix Ebre) i facilitar també els desplaçaments a la resta de la família.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top