ESPORTS

Carlos Cobo (R. Madrid) arriba cedit al Sabadell com a sub-23

Carlos Cobo ha passat per les diferents categories de base del Real Madrid

El Centre d’Esports ha arribat a un acord amb el futbolista Carlos Cobo, defensa lateral esquerre que arriba cedit pel Real Madrid. Es va exercitar aquest dimecres amb els seus nous companys i serà presentat oficialment en els pròxims dies. Nascut a Córdova el 21 de març de 1998 (20 anys), va ingressar en el club blanc en edat cadet i va debutar com a professional en el filial madrileny la temporada 16/17. La campanya anterior va estar cedit al Real Valladolid B, on va acumular minuts i experiència a Segona B.

Destaca per la seva potència física i polivalència i això li permet ser un lateral ofensiu. En el Castilla va destacar per les seves constants pujades per banda. En principi arriba per competir amb Valentín Merchán. Serà el quart jugador cedit pel Real Madrid en les últimes temporades i els resultats no han estat massa positius. Un d’ells, Jaime Sánchez mai es va arribar a vestir la samarreta arlequinada perquè estava lesionat. Jordan Gaspar i l’any passat Mario Rodríguez, malgrat deixar alguns detalls interessants, tampoc van oferir un bon rendiment. Mario, per cert, ha fitxat pel Peralada-Girona B.

Amb la incorporació de Carlos Cobo, el capítol de sub-23 ja té cinc fitxes: Romans, Joan Castanyer, Cobo, Pol Gómez i David Acedo. Ara el club vol agilitzar les negociacions amb dos futbolistes sèniors, un central i l’altre de banda. Podrien concretar-se aquesta mateixa setmana.

Comentaris
To Top