Publicitat
Vallès

Oberta la convocatòria del 5é Concurs d'Idees Innovadores del Vallès

Ja està oberta la convocatòria de la 5ª edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials, organitzat per la Xarxa d'Innovació Social del Vallès Occidental. L'objectiu del concurs és identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa de projectes empresarials amb potencial de crear ocupació de manera sostenible. Les sol·licituds -que cal que estiguin vinculades al sector de l’economia social i solidària- es poden presentar fins el 19 d'octubre.

Cada un dels quatre projectes guanyadors rebrà una aportació econòmica de 2.500 euros, a més del suport d’una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients i l’elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte. A més, tindran accés a serveis i recursos d´altres administracions locals, participaran en una trobada anual d'emprenedoria amb possibilitat de presentar-se a potencials inversors i rebran suport de la comunitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projectes.

Publicitat

L'any passat es van presentar 40 propostes diferents, i van resultar guanyadors el càtering social "Menjar bo i just”, l'entitat Arte Paliativo -que ofereix acompanyament a les persones moribundes a travès de la pràctica artística-, els sabadellencs Bicinity Eco-lògic i el servei de dentista a domicili Resident Odontologia. Les bases d'aquest any es poden consultar a aquest enllaç.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top