ESPORTS

Rebuda institucional als equips de tennis taula del Club Natació

Palistes i tècnics de l'entitat amb l'alcalde Maties Serracant i la regidora d'Esports Marisol Martínez

La gran campanya de la secció de tennis taula del Club Natació Sabadell es va veure recompensada aquest dijous amb una recepció a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Un merescut reconeixement pels ascensos de categoria assolits en les diferents categories. L’alcalde, Maties Serracant i la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez van voler destacar el magnífic paper dels palistes i tècnics sabadellencs. Encapçalant l’expedició van assistir el president de l’entitat, Claudi Martí, i el director esportiu, Xavi Balaguer.

El primer equip masculí integrat per Ferran Brugada, Pere Weisz, Ramon Clivillé i Ivan Ruiz va aconseguir l’històric ascens a la Divisió d’Honor masculina en la fase final disputada a Pamplona; i el segon equip (Dani Castro, Ignasi i Joan Weisz, Jordi Morales, Màrius Menéndez, Joan Alcaraz, Jordi Yu i Joan Barberà) va pujar de Tercera a Segona Nacional.

També en les lligues territorials van arribar èxits per la secció. L’equip de Segona A va pujar a Primera mentre que l’equip A de Segona B ha ascendit a Segona A. Pel que fa als dos equips de veterans, també van assolir l’ascens de categoria i estaran a Primera Divisió la temporada vinent.

Comentaris
To Top