Ciutat

GRÀFICS: Divendres al migdia, l'hora negra dels accidents de trànsit a Sabadell

1.372 accidents de trànsit en un any a Sabadell. Un cada sis hores, quatre per dia. Els sinistres es reparteixen arreu de la ciutat, distingint zones d'especial accidentalitat. A partir del registre de sinistres realitzat per la Policia Municipal, al qual ha tingut accés aquest diari, no només es poden saber els llocs dels accidents, sinó que es pot recrear el sinistre paradigmàtic a la capital vallesana: una col·lisió lateral entre dos vehicles a la zona més cèntrica un divendres al migdia, entre les 12 hores i les 14 hores.

A partir del còmput de la policia local es pot concloure que els vianants són els que surten pitjor parats dels accidents de trànsit, amb un 13% de ferits greus, el que ràpidament es pot veure fent un cop d'ull al mapa dels atropellaments de 2017. Tot seguit pots accedir a la informació sobre els accidents a Sabadell, segons afluències per districtes, tipus d'accident, el perfil de la víctima i el dia i l'hora de més i menys freqüències de sinistres.

 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top