Ciutat

Els ascensors avariats de l’estació Nord s’arreglaran la setmana vinent

Des de fa 13 dies, els dos ascensors de l’estació de tren Sabadell Nord resten avariats, causant un maldecap als veïns i usuaris de la línia. En declaracions a Ràdio Sabadell, una portaveu de Renfe -Anabel Arévalo- ha assegurat que “la peça que ha quedat avariada arribarà la setmana vinent”, i que, un cop aquesta arribi, els tècnics tenen “màxima prioritat” per reparar aquests ascensors i tornar-los a posar en funcionament.

Pel que fa a la queixa dels veïns sobre la ausència dels tècnics de la companyia a l’estació, Arevalo ha defensat l’actuació de Renfe. “Des del moment que es crea la incidència s’avisa al servei tècnic de manteniment i sí que hi van els serveis tècnics. És probable que els veïns no hagin vist els tècnics perquè s’acostuma a revisar fora del servei habitual dels clients.”

El 19 de juliol va produir-se una sobrecàrrega de tensió als ascensors de l’estació nord de Renfe, i això va afectar a una peça dels ascensors, deixant-los completament inoperatius. “És completament necessària la seva renovació, les persones amb dicapacitats físiques tenen gran dificultats per accedir-hi”, denunciava ahir José María Guzmán, un usuari habitual de Renfe.

Comentaris
To Top