Ciutat

Els ascensors de l’estació Nord de Renfe, avariats

Un tren renfe arribant a l'estació Sud / Óscar espinosa

El 19 de juliol va produir-se una sobrecàrrega de tensió als ascensors de l’estació nord de Renfe. La sobrecàrrega va afectar a una peça dels ascensors i ja fa tretze dies que es troben completament inoperatius.

“És completament necessària la seva renovació, les persones amb dicapacitats físiques tenen gran dificultats per accedir-hi”, denuncia José María Guzmán, un usuari habitual de Renfe. No només el discapacitats, també els pares que han de pujar i baixar amb cotxets, les persones grans o els usuaris amb equipatges.

Des de Renfe asseguren que cal canviar la peça i que ja està demanada. Així, els ascensors continuaran inoperatius un dies més. Tot i que des de la companyia no han especificat un temps concret, asseguren que “no serà per un llarg periode de temps, fins que arribi la peça”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top