Ciutat

Ja pots consultar el programa sencer de la Festa Major 2018

Una festa Major que encapçalaran Ramon Mirabet, Macaco, i We Are Standard

El correfocs de Festa Major de l'any passat/ Lluís Franco

Ja es pot consultar el programa definitiu de la Festa Major 2018. Una festa Major que encapçalaran Ramon Mirabet, Macaco, i We Are Standard.

Macaco i Ramon Mirabet seran els encarregats d’encapçalar la programació musical de la Festa Major del Sabadell d’aquest 2018, que es celebrarà del divendres 7 de setembre al dilluns 10. Als dos grups, el dissabte, també els acompanyarà el grup JoBK.

Aquest any, pel que fa als concerts, es dividiran en tres espais: l’Espaiconcerts a l’Eix Macià, a la Plaça Sant Roc i a l’Estruch. A l’Eix Macià, a banda dels tres concerts programats per dissabte, pensats per tots els públics, divendres es farà una aposta clara per la música electrònica i més jove de la mà de Prozac SoupDj Magenta i el grup basc We Are Standard (WAS), el plat fort de la nit de divendres. Pel que fa a diumenge, arribarà l’aposta de la nit de barraques amb Balkan Paradise OrquestraXavi Sarrià i Ebri Knight.

Com és habitual, es celebrarà el primer divendres del mes de setembre, fet que aquest any farà que molts sabadellencs puguin allargar la festa amb el pont de l’11 de setembre. Aquest any, a més, es seguirà apostant per la idea de “La festa de punta a punta”, consolidant la idea de l’Eix Central que travessa la ciutat. Precisament aquest eix estarà tallat a la circulació de vehicles diumenge i dilluns per fer-ho accessible a peu pels vianants.

També durant els dies de festa s’activarà un servei de bus gratuït de la línia N1 Espronceda-Ca n’Oriac-Can Deu i la línia N4 La Serra-Can Rull-Merinals, en els dos sentits. Aquest servei, que s’allargarà de les 11 de la nit a les 6 de la matinada, serà totalment gratuït.

El pressupost, de la part de la programació cultural, ha sigut de 410.000 euros, més que l’any passat, que va ser de 377.000. A més, també s’han augmentat la quantitats de mocadors de festa major que es repertiran, després que els 3.500 que es van repartir l’any passat es van esgotar ràpidament el primer dia. Aquest any se’n repartiran fins a 7.500.

Podeu consultar el programa sencer en el següent enllaç:

PROGRAMA FESTA MAJOR 2018

Comentaris
To Top