Ciutat

Més de mig centenar d’activistes es concentra davant l’escorxador

Activistes porten cinc dies davant l’escorxador de Sabadell pel maltracte animal

Animalistes vegans emocionats / Lluis Franco

La plataforma internacional Barcelona Animal Save s’ha concentrat durant cinc dies consecutius davant les instal.lacions de l’escorxador de Sabadell, un dels més grans de Catalunya, per fer una vaga de fam. La protesta es tancarà avui a la mitjanit. La intenció del col·lectiu animalista és conscienciar sobre el maltractament que pateixen els animals en aquestes instal·lacions.

Així, amb un to pacífic, més de mig centenar de persones han aturat els camions que accedien a l’escorxador i han intentat tenir l’última presa de contacte amb els vedells o corders. Els han acaronat, els han intententar calmar i s’han acomiadat d’ells entre llàgrimes. Tot això, mentre enregistraven el que estaven veient per pujar-ho a les xarxes socials i conscienciar a la gent.

Save Movement està format per persones de diverses parts del món, i es va formar al 2014 a Toronto. Actualment hi ha repartits 400 grups a tot el món i a Catalunya es concentren 20.Una vegada finalitzada aquesta protesta a Sabadell, el grup ha convocat una marxa a Barcelona pel proper dia 11. La convocatòria és a les 18.00 h a la plaça Catalunya fins a la Catedral de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top