Ciutat

CÒMIC: Curanderos i estafadors, a Sabadell els hem tingut tots

Explorem en còmic els personatges més murris de la història de Sabadell

/ GUILLERMO ALTARRIBA

A Sabadell, de curanderos no n’han mancat mai. Ho relata el ceramista i escriptor Marian BurguèsSabadell del meu record, i ho constatem mirant la història de la ciutat. Seguint la línia que vam marcar la setmana passada, a l’edició en paper d’aquest cap de setmana reprenem la secció setmanal De memòria i explorem aquesta vessant des del còmic.

Aquest llenguatge periodístic en vinyetes ens permetrà descobrir personatges tan singulars com el fatxenda curandero “el Tombarella” o el cowboy Míster Sequah. Com un tastet, aquí us presentem la presentació d’aquest carismàtic timador:

Dibuixos de Guillermo Altarriba i guió de P. J. Armengou
Quins altres temes us agradaria veure explorats en còmic? Escriviu-nos a [email protected] posant a l’assumpte la paraula CÒMIC.
Comentaris
To Top