Ciutat

Retards a la línia R4 per una caiguda de la tensió

En el cas de Sabadell només s’han vist afectats aquells trens que anaven fins a Sant Vicenç de Calders

Un tren de Rodalies aturat a l'estació Sabadell Sud / ÓSCAR ESPINOSA

La línia R4 ha patit retards de fins a 60 minuts a causa d’una incidència a la infraestructura de la línia entre  Vilafranca i Sant Sadurní. L’averia ha estat causada per la falta de tensió en una línia entre les dues estacions i ha estat solucionada a les 15:30 hores, segons ha informat l’operadora del servei, Renfe.

En el cas de Sabadell, però, només es veuen afectats aquells trens que van fins a Sant Vicenç de Calders, ja que aquells que van fins a Martorell o Manresa circulen amb normalitat.

Tot i que els retards han començat sent d’uns 30 minuts, al llarg del matí ha anat empitjorant la situació fins a acumular 60 minuts en la línia. Al llarg de la tarda Renfe assegura que s’aniran normalitzant els temps d’espera.

Alguns dels trens s’han aturat entre Sant Sadurní i Lavern, i els passatgers han sigut  evacuats, tal com ha anunciat Renfe via Twitter.

Aquest problema s’ha afegit al que ja es va patir ahir al vespre a causa d’un llamp que va afectar a la línia causant retards d’entre 20 i 30 minuts.

Comentaris
To Top