ESPORTS

Óscar Salguero afronta l’Europeu a Dublín amb màxima ambició

Óscar Salguero vol afegir un títol europeu al seu gran palmarès/Ll. Franco

El nedador Óscar Salguero (Club Natació Sabadell) inicia aquest dijous la seva participació en l’Europeu de natació adaptada que se celebra a Dublín. Ho fa amb la màxima il·lusió i ambició, disposat a lluitar pel podi. El sabadellenc confia a fer valdre la seva condició de favorit en els 100 metres braça, actual campió del Món. “A Mèxic faltaven molts països i ara venen els més importants i la competència serà gran”, adverteix.

L’Óscar participa en tres proves. S’estrena aquest dijous en els 100 metres el dijous i el divendres 17 nedarà els 200 metres estils on veu possibilitats de lluitar pel podi. Parteix amb la cinquena millor marca i sap que haurà de rendir al màxim nivell si vol aspirar a medalla. Però on té dipositades totes les esperances és en la seva prova predilecta, els 100 braça de diumenge 19 d’agost. A més de lluitar pel títol europeu, també es planteja la possibilitat de fer rècord del món.

Després del títol mundial aconseguit l’any passat a Mèxic i l’or olímpic de Rio de Janeiro en els Jocs Paralímpics’2016, ara el jove nedador sabadellenc vol proclamar-se campió d’Europa a Dublín. En la seva anterior participació a Eindhoven (Holanda) en el 2014 va ser subcampió. Seria la cirereta a un palmarès ja impressionant.

Publicitat
Comentaris
To Top