Esports

El Centre d'Esports fa la tradicional ofrena a La Salut

Jugadors, cos tècnic i representants del club en la foto de família al Santuari / Lluís Franco

El Centre d'Esports -plantilla, cos tècnic i representació institucional del club- va complir aquest dijous amb la tradició de visitar el Santuari de la Mare de Déu de La Salut. L'objectiu era realitzar l'ofrena floral a la Verge, patrona de la nostra ciutat. Mossèn Oriol Pallàs va dirigir unes paraules a la delegació arlequinada i va explicar els orígens de l'ermita i el Santuari. Després, el capità Migue, el tècnic Toni Seligrat i el conseller responsable de l'àrea esportiva, Àxel Torres, van ser els protagonistes de l'ofrena. Salut i èxits esportius va ser la demanda del club de cara a la nova temporada que començarà el diumenge 26 d'agost a la Creu Alta davant el Peralada-Girona B.

Abans, el Sabadell afrontarà aquest pròxim diumenge (20h) l'últim examen abans de l'inici de lliga. Serà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià contra l'Espanyol B, un dels rivals que es trobarà a la competició. Un bon test, sobre gespa natural, que pot donar pistes del primer onze de Seligrat. El davanter Arturo serà baixa en el debut de lliga per sanció. En l'última jornada de la passada temporada va veure la cinquena targeta groga i si no es produeix algun tipus d'amnistia-sembla improbable-el de Cartagena haurà de veure el partit des de la tribuna.

Publicitat

La millor notícia és que el tècnic pot comptar amb tots els efectius, a excepció de Josu (en la fase final de recuperació d'un cop al genoll), en espera dels últims fitxatges per completar la plantilla. Encara resten 3 fitxes (una sub-23) i el club negocia en diferents fronts amb l'objectiu d'incorporar un central i un jugador de banda dreta. Ha quedat totalment descartada l'opció de Fran Miranda (Extremadura) pel seu cost desorbitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top