ESPORTS

El Centre d’Esports Sabadell s’acosta als 2 mil socis

La campanya de socis s’intensifica amb l’inici de la lliga

Les oficines del club van registrar una bona afluència de seguidors/ CES

El camí cap als 2 mil socis s’està escurçant per moments. Aquest dijous es van formar cues força importants en alguns trams del matí a les oficines del Centre d’Esports Sabadell per retirar l’abonament de la temporada 18/19. Cal recordar que aquest diumenge comença la temporada davant el Peralada-Girona B a la Creu Alta.

El club comptabilitza ara mateix 1.740 socis i la vicepresidenta del Consell i responsable de l’àrea de màrqueting, Ana Navés, es mostrava optimista. “Després de l’excel·lent arrencada de la campanya, ha vingut una fase més fluixa amb l’estiu, però s’ha tornat a reactivar i confiem a arribar a la xifra dels 2 mil socis abans del primer partit de lliga”. De moment, ja es pot parlar d’un augment notable d’uns 400 socis més respecte a l’any passat per aquestes mateixes dates.

“Estem fent tot el possible per recuperar el tram de la gent jove que s’ha anat perdent aquests últims anys amb un evident trencament generacional”, subratlla Ana Navés. Les estadístiques demostren, efectivament, que el soci del Sabadell s’ha envellit i costa molt contagiar el sentiment arlequinat als més joves. Ara mateix, els socis entre 0 i 11 anys signifiquen un 14 per cent; de 12 a 25 anys, el 13 per cent; de 26 a 55 anys, el 43 per cent i de més de 55 anys, el 30 per cent. Per Navés, “hauríem d’estar entorn els 5 mil socis tenint en compte el volum i dimensió de la ciutat, però som realistes i això és complicat. Hem d’anar fent pasos a poc a poc”. Superar la xifra dels 2.270 de l’any passat és el primer objectiu.

Comentaris
To Top