ESPORTS

El Sabadell arrenca amb remuntada per salvar un punt (2-2)

L’equip arlequinat va igualar un 0-2 davant el Peralada-Girona B

Adri Cuevas en una espectacular xilena/Ll. Franco

Inici amb llums i ombres. El Sabadell 18/19 va arrencar la lliga amb una remuntada amb sabor agredolç. Després d’una primera mitja hora decebedora va tenir capacitat de reacció i a la segona part va tancar al Peralada-Girona B a la seva àrea. Va igualar un 0-2 amb gols de Néstor Querol i Aleix Coch i hauria pogut guanyar en el darrer segon del partit en una claríssima oportunitat de Migue que va aturar Marc Vito miraculosament.

Sense sorpreses a l’onze de Toni Seligrat. Néstor Querol va ser l’escollit per suplir l’absència dels davanters de referència a dalt, Arturo i Edgar. D’entrada com extrem esquerre mentre Gato i Felipe eren els homes més avançats. Molt aviat, però, es va començar a espatllar el guió del partit. El filial del Girona va aprofitar una greu errada defensiva local per avançar-se en el marcador. Una falta de contundència poc habitual que Pau Miguélez va convertir en el 0-1. El gol va deixar contra les cordes al conjunt de Seligrat uns minuts, sense resposta. Un xut d’Adri Cuevas seria l’únic simptoma de perill davant un Peralada-Girona B molt ben posicionat al darrere. Els centrals Jordan i Erik Montes se sentien còmodes sense l’amenaça de rivals d’alçada com podrien ser Edgar i Arturo.

La situació encara es va agreujar més abans de la mitja hora. En aquesta ocasió Roberto va estar desafortunat en un rebuig a cop de cap de Soni i Valery, amb sang freda, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Estava fent aigues el que millor havia funcionat del Sabadell la passada temporada. Seligrat va moure fitxes, canviant posicions. Néstor Querol va a passar a fer de fals 9 amb Gato i Felipe per bandes. Fins i tot Pedro Capó va acabar la primera part dins de l’àrea rival i seva va ser la millor ocasió arlequinada en un cop de cap que va fregar el pal poc abans del descans. També ho va provar Felipe a pilota parada sense poder sorprendre a Marc Vito.

A la represa es va veure un altre Sabadell. Va sortir en tromba i al cap de 60 segons ja havia escurçat diferències. Néstor Querol va aprofitar un rebuig de Marc Vito a cop de cap de Pedro Capó per fer creure en la remuntada. Una espectacular xilena d’Adri Cuevas va estar a punt de signifcar el 2-2. La inclusió definitiva de Pedro Capó com a davanter i la llibertat d’acció de Gato i Felipe van permetre dominar el centre del camp i generar molt més perill. Va patir el Peralada i malgrat el desgast físic, el Sabadell ho va intentar fins al final. Va arribar el premi de l’empat d’Aleix Coch a la sortida d’un córner i ocasions no van faltar per completar la remuntada. Seligrat va donar oxigen amb l’entrada dels joves Cobo, Pol Ballesteros i David Acedo i la millor ocasió va arribar a l’últim sospir en un contracop de Néstor. Va deixar una pilota d’or a Migue, però es va trobar amb la sortida de Marc Vito. Es manté la dinàmica dels empats a la Creu Alta, però la segona part convida al optimisme.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Oscar Rubio, Miguel, Aleix Coch, Valentín (Cobo, m. 46), Ángel Martínez, Gato, Adri Cuevas, Néstor Querol, Felipe Sanchón (Acedo, m. 88)) i Pedro Capó (Pol, m. 81).

Peralada-Girona B: Marc Vito; Valery, Serti Alamo (Kilian, m. 79), Jordan, Erik Montes, Rober, Andzouana (Pachon, m. 85), Giorgi, Pau Miguélez, Kevin Soni (Moha, m. 57) i Jofre.

Àrbitre: Francisco Javier Fernández, Comite valencià. Grogues:  Nestor, Adri Cuevas, Giogi; Vermella: Jordan (m. 81) per doble amonestació.

Gols: 0-1, min. 7: Pau Miguélez; 0-2, min. 26: Valery; 1-2, min. 46: Néstor Querol; 2-2, min. 74: Aleix Coch.

Incidències: 1.821 espectadors a la Creu Alta. Va fer el xut d’honor la sabadellenca Candela Andújar, subcampiona del món sub-20 amb la selecció femenina.

Comentaris
To Top