Esports

Acord entre Sabadell Rugbi Club i Ajuntament

L'equip masculí podrà entrenar amb el femení a Sant Oleguer i Olimpia/M.Moliné

Després d’unes setmanes d’estira-i-arronsa i encreuament de notes i clares desavinences, Sabadell Rugbi Club i Ajuntament han arribat a un acord en el tema dels horaris dels entrenaments, principal punt de discòrdia.
Des del club sabadellenc mostren la seva satisfacció per la predisposició municipal. El resultat més important és la millora dels horaris de l’any passat en els dies d’entrenament: ara seran dimarts i divendres de 21.30 a 23 hores a la Zona Esportiva de Sant Oleguer i s’afegeix la instal·lació del Poliesportiu Olimpia, com a novetat, pels dijous de 20.30 a 22.30 hores. A més podran entrenar plegats els equips masculí i femení, una altra de les peticions de l’entitat per poder mantenir la pinya entre tots i aprofitar els recursos de material.

Oriol Ferran, jugador del Sabadell Rugbi Club i un dels seus portaveus, confirma que “es tracta d’una millora considerable i estem contents per haver arreglat el tema”. Però també afegia que “ara hem de començar a lluitar perquè l’any vinent no hàgim de canviar una altre vegada de camp. L’objectiu és poder establir-nos definitivament en una seu. Això ens ajudaria a créixer com a entitat”. De moment, continuaran jugant els partits de competició en la instal·lació municipal de La Roureda.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top