Ciutat

Ciutadans situa Adrián Hernández com a cara visible a l’Ajuntament

Hernández, a l'esquerra, aquest dilluns / ÓSCAR ESPINOSA

El regidor Adrián Hernández serà el portaveu del grup municipal de Ciutadans a partir del mes que ve. D’aquesta manera, la formació taronja posa al capdavant del partit a l’Ajuntament a Hernández, que pren el relleu a José Luis Fernández.

Hernández ha aplaudit la feina del seu predecessor i ha assegurat que mantindrà una línia “continuista” amb l’afegit que se centrarà, com el conjunt del partit, en preparar les properes eleccions municipals, el maig de l’any vinent. D’aquesta manera Hernández se situa en una bona posició de cara a les properes llistes electorals de Cs; a hores d’ara el partit treballa tant en les llistes com en el programa, del que no han transcendit detalls.

El nou portaveu municipal vol “continuar sent el referent del constitucionalisme i de l’oposició” i ser els guanyadors dels propers comicis. Hernández també ha explicat que un dels objectius del partit és pensar en projectes estratègics de ciutat pels propers 10 – 15 anys i també en el dia a dia de la ciutat, en aspectes com la seguretat, la mobilitat o la “manca d’inversió en els barris”.

Amb aquest relleu, Hernández és el tercer portaveu que Ciutadans tindrà en el ple municipal d’aquest mandat. El primer va ser-ho Joan García, però la incompatibilitat de càrrecs després de ser escollit diputat al Parlament el 27-S el va apartar de Sabadell, i el va substituir José Luis Fernández, fins ara.

Comentaris
To Top