ESPORTS

La muntanya pren el protagonisme a La Vuelta

David de la Cruz  arriba a la segona setmana de La Vuelta de menys a més després de finalitzar la novena etapa a La Covatilla amb bones sensacions després d’un inici discret amb el pròleg de la contrarellotge individual a Màlaga on va passar la línia de meta a quaranta-cinc segons del vencedor.

El ciclista del Team Sky, coneixedor del terreny, ha finalitzat les primeres nou etapes amb l’objectiu d’agafar ritme i acumular desnivell tenint present que les rondes no es guanyen fins a les darreres etapes i que cal escollir els moments adequats per fer els atacs decisius. Amb més experiència i envoltat dels millors professionals, el corredor de fons, necessitarà que, a partir d’ara, el ritme en les etapes d’alta muntanya sigui alt per intentar retallar la distància amb els ciclistes favorits al podi en aquesta Vuelta a Espanya.

L’alta muntanya, protagonista

Després de la primera jornada de descans, aquest dimarts David de la Cruz torna a la competició amb un seguit d’etapes que, a priori, no hauran de significar grans canvis a la general. No serà fins a finals d’aquesta de setmana on podrem veure les opcions reals per al ciclista sabadellenc amb l’arribada de l’alta muntanya, l’autèntica protagonista de la ronda espanyola.

El pròxim divendres arribarà la primera de les tres etapes que formen el denominat tríptic asturlleonès amb els finals d’etapa a La Camperona, Les Praeres i Lagos de Covadonga, un dels ports mítics del ciclisme. Sens dubte una autèntica prova de foc que seleccionarà els corredors que es jugaran el lloc més alt del podi a la penúltima i determinant etapa amb sis ports de muntanya -tres de primera i un d’especial- i un desnivell acumulat de 4.000 metres.

Comentaris
To Top