ESPORTS

L’OAR Gràcia disposat a fer un pas endavant

El president Salvador Gomis va voler destacar l'ambició del club/Ll. Franco

En un acte inèdit fins ara, l’OAR Gràcia va presentar en societat a la totalitat del seu cos tècnic, en totes les categories, sobre la pista del Pavelló Municipal del carrer Boccaccio. El president Salvador Gomis i el nou responsable de l’àrea esportiva, Xavi Ferrer, van ser els encarregats d’escenificar la nova filosofia de l’històric club gracienc. “Volem donar una puntada al club cap amunt”, va resumir un eufòric Xavi Ferrer, convençut que s’obre una nova etapa molt profitosa per l’entitat.

Un a un van ser presentats tots els tècnics i ajudants, fent especial menció dels dos màxims exponents en categoria nacional. L’equip de Primera Nacional masculí continuarà dirigit per Miquel Benítez després de signar, el curs passat, la millor classificació en els últims 10 anys. “El club està creixent i en plena evolució i nosaltres volem ser ambiciosos. El nostre objectiu serà acabar entre el primer i cinquè”, va subratllar.

Per la seva part, el responsable de l’equip femení que es manté a la Divisió d’Honor Plata, Xavi Font, va admetre que “ens tocarà patir les 26 jornades de lliga, però espero que els resultats acompanyin i aconseguim l’objectiu de la permanència, com vam fer l’any passat. Volem consolidar-nos i ser un referent pels nens i nenes de la nostra entitat”. També van ser presentades les equipacions de la temporada 18/19 de la firma Kempa.

El president Salvador Gomis va posar el punt final afirmant que “fa un any i mig ens vam adonar que estàvem instal·lats en el conformisme. Era necessari fer un pas endavant i és el que intentem fer. No serà de la nit al dia, però estem fent coses i movent coses. Aquesta presentació dels tècnics és una bona mostra. Estem en el bon camí”.

Comentaris
To Top