ESPORTS

El Sabadell vol trencar la mala dinàmica contra el Barça B a Segona B

Gumbau i Gai Assulin en una acció de l'1-1 de la temporada 16/17/Ll. Franco

Les estadístiques són contundents: al Sabadell no se li dóna gens bé el Barça B a la Creu Alta a Segona Divisió B. En 12 enfrontaments, el conjunt arlequinat només ha pogut guanyar en 3 ocasions. L’última victòria va ser en la temporada 2004/05 gràcies a un penal transformat per Marcos en la recta final del partit. Des de llavors, tot han estat ensopegades militant a la categoria de bronze. Fins i tot el Barça B es manté com l’últim equip que ha estat capaç de remuntar a l’Estadi quan el Sabadell s’ha avançat en el marcador. Va ser en la temporada 09/10 (2-3) en una plujosa tarda.

Les darreres aparicions del filial blaugrana per la Creu Alta han tingut un desenllaç cruel pels arlequinats. En la temporada 15/16, el Sabadell de Miguel Alvarez es va posar 2-1 amb un golàs Bruno i en l’últim minut va encaixar el definitiu 2-2 en una increïble errada defensiva que va aprofitar Aitor Cantalapiedra. Encara pitjor va ser el final del Sabadell-Barça B de la 16/17. El conjunt dirigit per Romo es va avançar amb un autogol blaugrana als inicis del partit. Va tenir alguna ocasió pel 2-0 i fins i tot un penal claríssim no assenyalat pel col·legiat valencià Iván Caparrós, curiosament el mateix que xiularà aquest diumenge. A la segona part el Sabadell, amb deu per l’expulsió de Juanjo, es va atrinxerar al darrere i va suportar la forta pressió del filial. Així fins al minut 98 (el temps afegit va venir condicionat per la lesió d’un jugador visitant) quan un xut sense massa perill de Perea es va enverinar després de tocar en el peu de Manu Torres i va sorprendre el porter Jokin Ezkieta, que jugava cedit pel Barça i diumenge torna a la Creu Alta com a rival. Un 1-1 molt dolorós.

En canvi, a Segona Divisió A la situació ha estat més favorable al Centre d’Esports. En la darrera etapa arlequinada a la categoria de plata l’afició sabadellenca segur que recorda la impressionant remuntada de la temporada 12/13. D’un 0-2 es va passar al 3-2 en una pletòrica segona meitat. Manu Lanzarote va marcar un gol per emmarcar després d’una gran passada del lateral Toño (ara en el Llevant) en el seu únic partit d’arlequinat. També molt celebrada va ser la victòria per 2-1 de la 13/14 quan el Sabadell de Miquel Olmo lluitava per apropar-se als llocs de playoff a Primera. Aníbal i Collantes van ser els golejadors. En canvi, pitjor van anar les coses en l’últim antecedent a 2A. Va acabar en un contundent 1-4, el dia que el Sabadell del tècnic Alex Garcia, que havia arribat de Can Barça per substituir a Olmo, va sortir amb dos defenses i Yeray de central. Un suïcidi en tota regla que van aprofitar els joves futbolistes del filial. El camí del descens era ja imparable.

Comentaris
To Top