Ciutat

Lourdes Ciuró: "Volem que Sabadell aprofiti tot el seu potencial"

Lourdes Ciuró a l'esquerra, Marta Madrenas a la dreta / X.O

L'alcaldessa de Girona i diputada al Parlament per JuntsxCat, Marta Madrenas, s'ha passejat aquesta tarda pel centre de Sabadell acompanyada per la candidata de JuntsxSabadell, Lourdes Ciuró. Amb aquesta visita, l'alcaldessa de Girona que acaba de tornar de Brussel·les, ha volgut mostrar el seu suport a la candidata sabadellenca, davant les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019.

"Va fer un tomb [Madrenas] a Girona i avui és una ciutat reconeguda, nosaltres volem alinear-nos amb Girona", ha assegurat Ciuró, i ha afegit què l'objectiu de JuntsxSabadell és que "Sabadell aprofiti tot el seu potencial, perquè té molt per oferir". Madrenas ha assegurat que "coincideix" en la visió de les ciutats amb Ciuró, de la que ha dit que porta un projecte que situa a la "gent en la primera línia", i que defensa la igualtat i "la protecció de les persones més fràgils".

"Vam trobar una ciutat adormida i sense dinamisme, i la Lourdes i el seu equip creuen que ho poden superar", ha assegurat l'alcaldessa de Girona. Madrenas creu que "l'ambició" de Ciuró és un element fonamental per assolir els millors resultats a les properes municipals.

La unitat com a fórmula

Respecte a com no traslladar el resultat del 21-D - en el que Ciutadans va ser la força més votada a la ciutat -, al resultat de les properes municipals, Ciuró aposta per la unitat de les forces independentistes. "És la fórmula per assolit l'èxit", ha assegurat la candidata de JuntsxSabadell, i ha afegit que des de la seva formació estan disposats a "seure, parlar i anar junts".

L'any 2014, ERC i la CUP van rebutjar qualsevol pacte amb CiU. Ciuró ha assegurat que ells "no estaran sols esperant aquest pacte", i que les altres dues formacions ja saben "quin pacte hi ha sobre la taula".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top