ESPORTS

Tot a punt per a la 19a edició del Ral·li de la Llana

El Parc Catalunya tornarà a ser la sortida del ral·li / LLUÍS FRANCO

Aquest dissabte se celebra una nova edició del Ral·li de la Llana que aquest any celebra el 50è aniversari de la primera prova, l’any 1968. A partir d’aquest dissabte (12 hores) més de 120 vehicles -rècord històric per al Motor Club Sabadell- prendran part des del Parc Catalunya en una edició que, després de cinc dècades, torna a ser puntuable per la Copa Catalana d’Asfalt (CCR), Copa Catalana de Ral·li Esprint i els ja habituals de velocitat i regularitat per a cotxes històrics i clàssics amés de ser puntuable per al III Trofeu Legend Cup i la IX Challenge Michelin. En el mateix lloc de la sortida, al davant del Paddock, s’ubicarà un village dedicat al motor amb concentracions de cotxes, simuladors de curses professionals, merxandatge i food trucks.

El recorregut

A diferència d’altres edicions, el ral·li d’enguany es disputarà en una sola jornada amb un total de seixanta quilòmetres cronometrats distribuits en sis trams a doble passada que suposarà un total d’aproximadament dos-cents cinquanta quilòmetres per als pilots i copilots.

Els trams

Una de les novetats serà el canvi d’ubicació del parc d’assistència que, per primera vegada, serà a Caldes de Montbui per facilitar el trasllat dels vehicles des dels trams en cas d’algun problema mecànic. La zona de Sant Miquel del Fai, l’Estany i el darrer entre Sant Feliu de Codines-Bigues decidirà els vencedors de les diferents categories .

Comentaris
To Top