Esports

Jordi Grané allargarà el seu mandat fins als 22 anys en el CE Mercantil

Jordi Grané en la celebració del Centenari de l'entitat/Ll. Franco

Sense rival. Jordi Grané ha estat reelegit com a president del Club Esportiu Mercantil perquè no es va presentar cap més candidatura durant el període electoral. En l’Assemblea del pròxim 8 d’octubre es farà la proposta d’ampliar a 8 anys (màxim permès pels Estatuts) el seu mandat. En cas d’obtenir el vistiplau, Grané allargaria fins als 22 anys (ara en porta 14) la seva presència al davant de l’entitat mercantilista.

El seu argument per aquesta decisió es centra en els importants projectes que pretén desenvolupar en els pròxims anys per donar un gran impuls al club en tots els àmbits. “De fet faltava encara un any per acabar el mandat, però vam decidir avançar les eleccions perquè d’aquí a tres mesos es posen a concurs les instal·lacions d’Arraona-Merinals i necessitàvem saber si nosaltres estarem al davant en aquest proper cicle per garantir l’estabilitat del club”, va argumentar Jordi Grané.

Una Acadèmia de futbol, l’absoluta digitalització del club amb un procés de transformació que oferirà molts serveis i la recuperació de l’històric Atlètic Sabadell, lligat al Mercantil, per jugar a Quarta Catalana a partir de la pròxima temporada, són els projectes principals que vol afrontar el president mercantilista. “Això requereix una inversió important i per aquest motiu proposem una ampliació del nostre mandat”. Una altra de les novetats és la incorporació del president del Can Rull Rómulo Tronchoni, Carlos Murciano, com a tercer vicepresident de l’entitat. “És la manera d’escenificar la unió amb un club potent com el Can Rull i sumar recursos”, subratlla Jordi Grané.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top