Valuós empat del FS Sabadell Femení a Elx

El Sabadell Femení jugarà aquest dissabte davant el Red Star de Saragossa / cedida

El primer equip del Sabadell femení Clínica Dental Navarro va aconseguir sumar un punt contra el Joventut d’Elx (3-3), un dels candidats a l’ascens.

Les creualtenques començaven molt fortes el partit, amb una pressió que dificultava la sortida de pilota de les locals. Va ser el Sabadell qui va colpejar primer, Maria marcava un bon gol picant la pilota per sobre la portera després d’una bona passada de Gemma. El partit seguia la mateixa tònica, dos equips anant a pressionar i buscant el gol. En una sèrie de rebots dins de l’àrea, Cinthia ampliava la distància al marcador per a les jugadores de Marc Muñoz. Als últims minuts de la primera part Maria feia el 0-3 per sota les cames de la portera després d’una passada de Cinthia. Amb aquest resultat immillorable, els dos equips marxaven als vestidors.

La represa no va començar bé per les catalanes, ja que després d’un rebot en un corner les locals van posar l’1 a 3 al marcador. Les alacantines van posar més ritme a la segona part i al Sabadell li costava més sortir de la seva pressió. Quan faltaven 12 minuts, en un altre rebot desafortunat, el Joventut d’Elx feia el 2 a 3. L’empat va arribar quan faltaven només cinc minuts amb una bona contra local. El partit no es va acabar així, ja que quan faltaven un minut i mig els àrbitres van ensenyar una més que rigorosa segona targeta groga a Maria Recio i el Sabadell va haver d’aguantar amb una jugadora menys. Amb un gran treball defensiu les visitants van aconseguir que el resultat no es mogués.

Bon inici de temporada de l’FS Sabadell Clínica Dental Navarro que el pròxim dissabte buscarà la seva primera victòria davant el Red Star de Saragossa a les 15. 30 hores a Cal Balsach.