Publicitat
Esports

El Sabadell amb el repte de guanyar a la Creu Alta

El triomf a Palma, amb gol de Pol Ballesteros, ha insuflat moral al vestidor/Críspulo Díaz (cedida)

Quasi es pot parlar d'obsessió. Donar una alegria a l'afició arlequinada és el gran objectiu avui diumenge del Sabadell davant l'Ontinyent (17h). La primera victòria de la lliga a ses Illes ha insuflat moral i autoestima al vestidor. Ara es vol ratificar el punt d'inflexió guanyant per primera vegada a casa després de l'empat contra el Peralada (2-2) i la injusta derrota enfront del Barcelona B.

Toni Seligrat va admetre en la roda de premsa de divendres que "tenim moltíssimes ganes de guanyar davant la nostra gent perquè sempre ens ha recolzat, l'any passat i aquesta temporada". El tècnic, però, va advertir que l'Ontinyent pot plantejar un partit "molt llarg" explotant la seva fortalesa defensiva (el seu porter, l'exarlequinat Carles Craviotto fa 249 minuts que no encaixa un gol) i gran capacitat de sacrifici. Només ha perdut al camp de l'actual líder Hèrcules en l'últim minut (2-1).

Publicitat

Com sol passar en els partits de casa, Seligrat ha convocat a tots els jugadors disponibles. En la llista i figura de nou el capità Migue González, recuperat de la lesió patida a Conca en la segona jornada. De totes maneres, tot fa pensar que serà finalment un dels descartats. L'onze s'assemblarà molt al que va sortir a Son Malferit però el mateix tècnic va advertir que "pot haver-hi algun canvi". Va reiterar que "per a mi són tan importants els onze del principi com els que poden sortir durant el partit". Felipe, inèdit a Palma, podria ser la novetat.

Així, la probable alineació arlequinada estaria formada per: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Valentín, Ángel Martínez, Pol Ballesteros, Adri Cuevas, Arturo, Felipe i Néstor Querol. El partit serà dirigit pel col·legiat balear Mateo Busquets Ferrer, un dels més joves de la categoria (24 anys). La temporada anterior va xiular el Peralada-Sabadell (3-2) i Sabadell-Vila-real B (1-1). Abans de l'encontre, en la zona del Gol Sud se celebrarà un dinar de germanor (barbacoa) organitzat pel club amb protagonisme de penyes, socis i simpatitzants arlequinats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top