Esports

Què li preguntaries al tècnic arlequinat Toni Seligrat?

Toni Seligrat en el partit de diumenge passat contra l'Ontinyent/Ll. Franco

Aquest dimecres, Diari de Sabadell farà una entrevista en exclusiva al tècnic del Centre d'Esports Sabadell, Toni Seligrat, per analitzar el delicat moment que travessa l'equip, penúltim a la classificació amb 4 punts, i també de la seva situació personal després d'admetre que eren els seus dies més difícils com a entrenador. D'altra banda, volem donar l'oportunitat als socis i simpatitzants arlequinats de traslladar al tècnic les seves inquietuds, preocupacions i qüestions relacionades amb l'equip. Sempre amb tot el respecte. Intentarem que respongui a totes aquestes preguntes i ho podreu comprovar en l'edició de paper d'aquest dijous 27 de setembre.

Ens podeu fer arribar les vostres qüestions a través dels nostres comptes de Twitter i Facebook

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top