Publicitat
ESPORTS

L’Open BBVA ‘Ciutat de Sabadell’ ja té semifinalistes en dobles

Les semifinals de dobles ja tenen protagonistes/CTS (cedida)

El 26e Trofeu Internacional de tennis Ciutat de Sabadell-Open BBVA que organitza el C.T. Sabadell ja coneix els semifinalistes de la prova de dobles. Per la part alta del quadre, la parella formada per Álvaro López i Sergio Martos jugaran contra la integrada per Jordi Marsé i Marco Neubau a partir de les 16 hores de demà. Per la part baixa, Ulises Blanch i Franco Egea jugaran contra Jaume Pla i Marc Giner per la segona plaça a la final a partir de les 14.30 hores. La final es disputa divendres a les 18 hores.

El quadre individual jua té també els primers quarts finalistes amb les victòries d’Antonio López davant del francès Hugo Gaston (6-4 i 6-4); Esteve Lobato contra Pol Toledo (4-6, 6-3 i 7-5); del francès Rayane Roumane davant l’estatunidenc Ulises Blanch (6-2, 0-6 i 6-4) i de l’argentí Franco Egea contra l’alemany Peter Heller (6-3, 4-6 i 6-2).

Els altres protagonistes dels quarts es completaran demà en una jornada que començarà a les 11.30 hores i finalitzarà amb el partit del jugador del Club Tennis Sabadell, Javier Barranco, davant Sorni Chavarria, a partir de les 16.45 hores.

Publicitat
Comentaris
To Top