Ciutat

Sis treballs, escollits pel projecte del parc del Nord

El parc del Nord de Sabadell / LLUÍS FRANCO

El jurat del projecte del parc del Nord i els espais lliures de la zona septentrional de Sabadell ha escollit sis treballs. De les propostes presentades i admeses, divendres passat en va seleccionar 3 en la modalitat A –referida a una idea conceptual per al parc– i 3 per a la modalitat B –que havia de presentar experiència en una actuació similar i un equip de treball en actuacions semblants–. En total, s’hi havia presentat 33 participants, 2 dels quals han resultat exclosos.

El jurat estava integrat per representants municipals –tècnics i polítics– i especialistes en la matèria, entre els quals representants del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), a més de dos delegats dels veïns.

Les persones que han elaborat les propostes tindran dret a cobrar un premi per valor de 4.000 euros. Per continuar a la següent fase, ara es demanarà als 6 participants escollits que desenvolupin la seva proposta.

Un cop hagin lliurat tota la documentació, l’Ajuntament exposarà els treballs a tota la ciutadania que vulguin veure’ls, mitjançant una jornada oberta d’exposició de les propostes finalistes al parc del Nord i també per mitjà d’una exposició al web municipal.

En aquest sentit s’habilitaran mitjans on poder fer arribar les seves observacions i propostes. Després d’aquestes jornades explicatives i participatives, es redactarà una acta on es recolliran les aportacions fetes per la ciutadania durant aquestes accions.

Comentaris
To Top